Massamagrell fomenta els desplaçaments sostenibles a través de la campanya ‘Massamagrell en moviment’

La campanya ha sigut llançada aquesta mateixa setmana en les xarxes socials

La nova iniciativa de l’Ajuntament de Massamagrell pretén crear del municipi un lloc més sostenible i respectuós amb el medi ambient, plantejant canvis que aconseguisquen modificar les maneres de desplaçaments diaris amb menys contaminació.

Es tracta de la campanya ‘Massamagrell en moviment’, a través de la qual es fomenta l’ús del transport públic enfront de la utilització del vehicle privat, així com els desplaçaments pel municipi a peu.

“L’objectiu és tindre un poble més habitable i generar una consciència sobre la importància d’utilitzar de manera adequada maneres de transport sostenibles i eficients”, destaca l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

A través d’imatges i un vídeo, la campanya mostra els efectes positius de traslladar-se en transport públic i caminant, com ara l’estalvi de combustible i l’estalvi en el manteniment del vehicle, la reducció de la petjada de carboni o fer exercici disminuint l’estrés i l’ansietat. Mètodes saludables, eficients i menys contaminants que ajudaran a fer de Massamagrell un poble més habitable.

D’igual manera que la resta de campanyes llançades pel consistori anteriorment, ‘Massamagrell en moviment’ també comptarà amb una acció a peu de carrer per a donar-la a conéixer personalment a la ciutadania.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.