L’Ajuntament del Mareny de Barraquetes publica les recomanacions per a la temporada de bany

L’Ajuntament de Mareny de Barraquetes publica les normes i recomanacions per a la temporada de bany, davant l’imminent inici de la temporada estiuenca, que s’estén fins al 15 de setembre.

L’objectiu, controlar l’ús racional i segur de la platja del Rei perquè les persones puguen gaudir-la.

Així, es reforça la neteja i desinfecció dels lavabos i es prohibeix qualsevol tipus d’evacuació en el mar, així com llavar-se amb sabó, gel o xampú o abocar qualsevol tipus de material o residu.

Entre la resta de prohibicions, la venda ambulant, les acampades, les barbacoes, el foc i l’ús o estacionament de vehicles de tracció mecànica per la platja. Pel que fa a la pràctica esportiva, es podran habilitar zones adequadament senyalitzades i queda prohibida la realització d’activitats que puguen molestar a la resta d’usuaris.

Amb caràcter general, queda prohibit l’accés d’animals exceptuant els gossos que servisquen a persones amb discapacitat. Així mateix, es prohibeix el bany en els canals on es produeix el pas d’embarcacions a les parcel·les on es desenvolupen activitats nàutiques.

La pesca des de la vora de la platja i des dels espigons sols es permet entre les nou de la nit i les cinc del matí. Finalment, queda prohibida la reserva d’espai físic a les platges mitjançant la col·locació en l’arena de qualsevol tipus d’objecte.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.