Més de cent càmeres protegeixen la seguretat en tot el terme municipal de l’Eliana

L’objectiu és dissuadir de cometre infraccions i delictes i protegir així la ciutadania.

L’Ajuntament de l’Eliana continua el seu compromís amb la seguretat en tot el terme municipal.

D’aquesta manera, la localitat ha augmentat fins als 118 sistemes de videovigilància més 10 més que estan en curs i que vetlen per protegir la ciutadania i serveixen per a dissuadir de cometre infraccions i delictes.

En aquest sentit, cal destacar que hi ha instal·lades càmeres de seguretat en els 3 aparcaments públics de l’Eliana: el del Centre Sociocultural, Corts Valencianes i les Neus. Quatre càmeres s’asseguren de col·laborar com a eina d’ajuda per a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat entre les quals es troba la Policia Local.

Treballem dia a dia per a millorar la seguretat ciutadana als nostres carrers. Que es respecten les normes i puguem conviure amb tranquil·litat. Per això, la seguretat és una de les nostres prioritats. Ens esforcem per utilitzar nous dispositius, ampliarem la plantilla amb 5 nous agents, i ho continuarem fent; fa uns mesos vam dotar de nous vehicles la Policia Local. En definitiva, volem que els elianers i elianeres visquen segurs”, ha explicat l’alcalde, Salva Torrent.

En la zona d’Entrepins i El Valle el nombre augmenta fins als 11 dispositius que delimiten el perímetre de tota la zona est, des de la CV-336 en el nostre terme municipal. Igual que estan delimitats els accessos a la població, així com els punts en altres zones que es consideren estratègics i necessaris.

El poliesportiu i la piscina municipal també compten amb aquesta mesura de seguretat que serveix per a dissuadir possibles delinqüents i facilita les labors d’identificació en cas d’incomplir les normes establides en pro d’una bona convivència.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.