La Generalitat Valenciana extendrà l’exclusió de l’ITP a les persones residents afectades per l’incendi de Campanar que adquirisquen una vivenda

Carlos Mazón ha anunciat que la Generalitat ampliarà l’exempció de l’Impost de Transmissions Patrimonials també a les persones residents afectades per l’incendi de Campanar que adquirisquen una vivenda.

El cap del Consell ha avançat aquesta mesure en la sessió de control de les Corts després de reunir-se amb l’Associació de Residents Afectats per l’Incendi de Campanar (ARDIC).

A més, el president ha anunciat que s’amplia de tres a sis mesos el període d’ajudes destinades a llogar una vivenda per a les persones que estaven en règim de lloguer en el moment de l’incendi.

També s’ampliarà l’assistència psicològica a instàncies dels afectats, gestionada a través de diverses conselleries.

Mazón ha denunciat la falta de reunions de la Delegació i Subdelegació del Govern amb l’associació de residents, a diferència del tracte rebut per part de la Generalitat i l’Ajuntament de València.

A més de les ajudes fiscals i les d’alloguer, s’han implementat altres actuacions com la cobertura de despeses immediates i mesures de suport social, educatiu i de transport públic gratuït per a les famílies afectades.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.