El Festival Iturbi comença amb recitals de Juan Floristán i Rachel Breen i es prolongarà fins al 22 de juny

La música ha brillat en l’obertura institucional del tercer Festival Iturbi al pati dels Scala de la Diputació de València, amb els recitals de Juan Floristán i Rachel Breen, guanyadora del Premi Iturbi.

El diputat de Cultura, Paco Teruel, i la directora artística del festival, Ana Guijarro, han destacat la importància d’aquest esdeveniment per a difondre la música per a piano i reivindicar el llegat dels pianistes valencians José i Amparo Iturbi.

El Teatre Principal de València esdevé el centre del festival aquest cap de setmana, amb actuacions de Claudio Martínez Mehner, Iván ‘Melón’ Lewis, Juan Floristán i Akiko Ebi.

Després d’aquests concerts, el festival es traslladarà al Palau de la Música els dies 21 i 22 de juny, on Joaquín Achúcarro actuarà amb l’Orquestra de València, dirigida per Álvaro Albiach, i el pianista argentí Nelson Goerner clausurarà l’esdeveniment.

Organitzat per l’àrea de Cultura de la Diputació de València, el festival complementa el prestigiós Premi Iturbi i projecta València com un referent musical internacional. A més dels concerts al Palau de la Música, el cicle de recitals Alzira, Xàtiva, Ontinyent, Chelva i Oliva, expandint l’impacte cultural del festival.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.