L’alcaldessa de València presenta el Pla + Vivenda amb la construcció de 954 vivendes públiques

L’alcaldessa de València, Mª José Catalá, anuncia este matí el Pla + Vivenda, una ambiciosa iniciativa per a l’augment de vivenda de protecció pública a la ciutat.

Este pla contempla la construcció de 954 vivendes gràcies a l’ús del dret de superfície i la permuta de solars municipals.

L’objectiu és revitalitzar el sòl residencial públic i ampliar l’oferta de vivenda assequible tant en règim de lloguer com de compra.

El Butlletí Oficial de la Província publica esta setmana l’anunci per a la permuta de quatre solars municipals, que facilitarà la construcció de 400 noves vivendes de protecció pública a Malilla, en el sector Font Sant Lluís.

A més, les 75 -100 vivendes ja en construcció s’adjudicaran en règim de lloguer assequible. Esta actuació suposa una mobilització de sòl residencial que ha estat paralitzada durant anys, integrant la col·laboració privada en les iniciatives municipals per a augmentar l’oferta d’habitatge assequible a la ciutat.

El Pla + Vivenda també inclou la publicació pròxima dels plecs per a la constitució de drets de superfície sobre parcel·les municipals, per a la construcció de 221 vivendes públiques a Nou Moles i Faitanar.

A més, l’Ajuntament, a través d’AUMSA i altres entitats, impulsarà directament la construcció de 427 vivendes. La col·laboració amb la Generalitat permetrà també la construcció de 82 vivendes sostenibles a Malilla i Arrancapins.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.