València acollirà la gala mundial de gastronomia sostenible We’re Smart Green Guide

El Dia de la Gastronomia Sostenible s’ha anunciat a València i serà l’esdeveniment gastronòmic internacional centrat en la cuina vegetal més important. E

l 12 de novembre tindrà lloc la gala anual de We’re Smart Green Guide, que premia restaurants i xefs per la seua cuina saludable i sostenible.

Durant tres dies, hi haurà tallers, showcookings i una Restaurant Week centrada en la cuina tradicional. L’anunci ha estat realitzat per l’alcaldessa de València, María José Catalá, juntament amb altres autoritats i figures del món gastronòmic

Catalá ha emmarcat l’esdeveniment en l’estratègia per promoure un turisme responsable i compromés amb la sostenibilitat, destacant la importància de la gastronomia saludable i els productes de proximitat.

Frank Fol, CEO de We’re Smart World, ha afirmat que València és l’emplaçament ideal per a la gala, alineant-se amb els objectius de la ciutat com a Capital Verda Europea 2024.

La cerimònia de lliurament dels premis We’re Smart Green Guide destaca els millors restaurants i xefs centrats en la cuina vegetal i sostenible.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.