L’ajuntament de Paiporta fa passos per a crear una EGM

El regidor d’Economia i el president de FEPEVAL mantenen la primera reunió per a iniciar la modernització de les tres zones industrials

Primera presa de contacte per a conéixer els avantatges i beneficis de la creació d’una EGM per a les tres àrees industrials de Paiporta.

El regidor d’Economia de Paiporta, José Antonio Redondo, i president executiu de FEPEVAL, Diego Romá Bohorques, Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana. Van mantindre una reunió el passat 11 de juny com a primera presa de contacte. Per a conéixer els avantatges i beneficis de la creació d’una EGM per a les tres àrees industrials de Paiporta.

Entre els avantatges que suposa la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització de Polígons Industrials destaca “la interlocució entre les empreses i l’administració. Vetlar pel compliment dels servicis bàsics, facilitar la inversió en servicis de valor afegit i modernització integral del polígon industrial per part de les Administracions Públiques” explica el president de FEPEVAL.

Per part seua, el regidor d’Economia, Ocupació i Comerç va donar a conéixer les línies bàsiques sobre les quals ja està treballant l’Ajuntament. Per a donar suport al desenvolupament de les seues tres zones industrials com la tramitació de les subvencions de l’IVACE. Per a la renovació dels polígons i l’aportació municipal necessària per a començar les actuacions necessàries en cada àrea.

A més, amb una EGM es té accés a les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial per a ajuntaments en inversions per a millores en parcs empresarials. En este sentit, tots dos afirmen que esta primera presa de contacte servirà per a anar fent passos cap avant, amb l’estreta col·laboració de APIP, Associació de Polígons Industrials de Paiporta.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.