La Generalitat Valenciana prorrogarà la gratuïtat del transport per a joves i els descomptes del 50% 

Prorrogarà la gratuïtat del transport per a joves i els descomptes del 50% 

Aquesta mesura inclou el TRAM de Castelló, Metrobús, Metrovalencia, TRAM d’Alacant i autobusos interurbans de la Generalitat

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat la pròrroga de sis mesos del descompte del 50% en els abonaments temporals i títols multiviatge en el transport públic de la Comunitat Valenciana. Així com l’extensió de la gratuïtat per als menors de 31 anys. 

El cap del Consell ha avançat la decisió després de la reunió del consell d’administració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana celebrada a Alacant. On s’ha aprovat la tramitació pel ple del Consell del decret llei que donarà continuïtat a la pròrroga. Aquesta mesura inclou el TRAM de Castelló, Metrobús, Metrovalencia, TRAM d’Alacant i autobusos interurbans de la Generalitat. 

En la mateixa reunió, Mazón ha anunciat l’adjudicació de les obres de l’Estació Central del TRAM a Alacant per un valor de 102 milions d’euros. Es tracta d’una infraestructura amb una superfície de 12.000 m², quatre vies i dos andanes, situada al costat de l’estació d’Adif. La nova estació subterrània millorarà la connexió amb el TRAM, autobús i el futur enllaç amb l’aeroport.

Les obres començaran l’últim trimestre de l’any amb l’execució d’un estacionament provisional situat al costat de les vies d’Adif, darrere de l’actual edifici de control del trànsit ferroviari. A partir d’aleshores, es durà a terme, per una banda, l’execució de l’Estació pròpiament dita i, per altra, la seua connexió subterrània amb l’extrem de la línia existent.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.