L’Escola de Persones Adultes de Catarroja conclou amb èxit els tallers de la setmana cultural

L’Escola de Persones Adultes (EPA) de Catarroja i l’Associació d’Alumnes de Catarroja tanquen hui amb gran èxit la sèrie de tallers dedicats principalment a la gent major per la setamana cultural del curs 2023/24, que s’ha celebrat els dies 17, 18 i 19 de juny.

Els tallers han inclòs activitats com pintura, ganxet, ioga, exposicions i masterclass, oferint una programació variada que ha captivat als participants i ha promogut la cultura i el benestar entre els veïns majors del municipi.

Els tallers, que han combinat creativitat i activitat física, Des de l’EPA de Catarroja, es destaca el valor social d’estes activitats, ja que fomenten la participació i l’aprenentatge continu entre la població major.

L’Associació d’Alumnes de Catarroja valora molt positivament la resposta de la comunitat, amb una gran afluència de participants i un ambient creatiu que s’ha viscut durant les tres jornades.

Els tallers s’han consolidat com una cita clau per a la vida cultural i social de Catarroja, contribuint significativament a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.