La Diputació de València incrementa un 25% les ajudes d’emergència a les agències de l’ONU a Gaza i Lemen

Coincidint amb el Dia Mundial de les Persones Refugiades, la Diputació de València ha aprovat en Junta de Govern una ajuda directa de 100.000 euros

Que incrementa en un 25% l’aportació a les agències de Nacions Unides que fan front a les crisis humanitàries provocades per situacions de guerra en diferents països

D’una banda, la delegació de Cooperació Internacional ha concedit una subvenció de 50.000 euros a UNRWA, l’agència de l’ONU per als refugiats de Palestina a Orient Mitjà, amb l’objectiu d’oferir ajuda alimentària a la població palestina més vulnerable en la Franja de Gaza, després de l’ofensiva d’Israel del passat mes d’octubre.

D’altra banda, es destinaran 50.000 euros a ACNUR, l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats. Aquesta subvenció anirà destinada al projecte de protecció i ajuda humanitària  ia per a la població víctima de desplaçament a Lemen.

La Diputació de València ve col·laborant amb ACNUR en el projecte d’ajuda humanitària a Iemen des de 2019, amb diferents subvencions que superen els 200.000 euros i que han servit, per exemple, per a distribuir kits d’articles bàsics com a mantes, sabó, poals, mosquiteres i utensilis de cuina.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.