La passarel·la ciclopedestre que unirà Sueca i Fortaleny estarà operativa al març de 2025

La vicepresidenta de la Diputació, Reme Mazzolari, ha visitat les obres de la passarel·la ciclopedestre que unirà Sueca i Fortaleny a la CV-509.

La diputada de Carreteres ha presentat davant dels alcaldes d’ambdós municipis el projecte de construcció d’un nou pont que millorarà la mobilitat sostenible a la zona, la segona fase de les actuacions després de la rehabilitació del Pont d’Alfons XIII.

Mazzolari ha avançat que, segons els terminis previstos, el nou pont serà una realitat al primer trimestre de 2025, contribuint a la vertebració del territori que persegueix la Diputació.

Aquestes actuacions costaran 3,5 milions a la Diputació es completaran amb una tercera fase de connexió amb Fortaleny i il·luminació del recorregut que es licitarà després de l’estiu i espera estar acabada al 2026.

El pont comptarà amb una longitud total de 451 metres, quatre metres d’ample i 300 tones d’acer, una obra complexa que replicarà i actualitzarà el disseny original del pont d’Alfons XIII.

De fet, s’ha aconseguit el permís del Ministeri per tallar la carretera a la nit durant les obres i desviar el trànsit en fases. Des dels consistoris de Sueca i Fortaleny, han valorat molt positivament l’avanç d’unes obres molt demandades per la població i han agraït l’esforç de la Diputació.

El projecte podria completar-se amb una quarta fase que connecte la nova passarel·la amb la zona urbana de Sueca, mitjançant un carril ciclo-pedestre. Una petició que l’alcalde de Sueca ha traslladat a la diputada de Carreteres. 

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.