Almudena Cid, Lucía Carmona i Paloma del Riu, tanquen el Mes de l’Esport a Quart de Poblet

Almudena Cid, Lucía Carmona i Paloma del Riu, tanquen el Mes de l’Esport a Quart de Poblet

Participaran en la Jornada Esport i Dona que se celebrarà el dijous 4 de juliol a les 19.00 hores, prèvia a la Gala de Clausura

La Jornada Esport i Dona que es clebra el dijous 4 de juliol, a les 19.00 hores, en el Auditori Vaig moldre de Vila serà l’acte que tancament el Mes de l’Esport de Quart de Poblet.

L’Ajuntament ha organitzat aquesta jornada en la qual participaran Almudena Cid, Paloma del Riu i Lucía Carmona, tres grans referents en la defensa dels drets de la dona a través de l’Esport.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Quart de Poblet a través de la regidoria d’Esports que dirigeix Juanjo Susín, constarà d’una ponència a càrrec de la coeducadora i gestora esportiva especialista en dona i igualtat, Lucía Carmona, i d’una taula redona que comptarà Carmona, la 4 vegades representant de la Selecció Espanyola en les Olimpíades en la disciplina de la Gimnàstica Rítmica, Almudena Cid, i la periodista espanyola i veu recognoscible durant molts anys de grans competicions esportives d’RTVE, Paloma del Riu.

L’obertura de portes s’iniciarà a les 18.30 hores. L’accés a la jornada és gratuït i no es requereix inscripció prèvia.

Almudena Cid i Paloma del Riu seran les presentadores de la Gala de l’Esport que se celebrarà el divendres 5 de juliol, a les 20.00 hores en el Auditori Vaig moldre de Vila. Aquesta gala de clausura està organitzada per l’Ajuntament de Quart de Poblet juntament amb el Consell Assessor d’Esports i durant la mateixa s’entregaran guardons a la trajectòria esportiva tant de persones vinculades a l’esport, com als clubs esportius locals i al millor i la millor esportista de Quart de Poblet.

38 esdeveniments esportius de competició, federats i populars

Durant tot el mes de juny, les instal·lacions municipals de Quart de Poblet han sigut seu de 38 esdeveniments esportius de competició, federats, populars dirigits a totes les edats.

Dos dels esdeveniments més destacats han sigut la 1ªedición de la Carrera de la Dona, el dissabte 22 de juny amb més de 100 corredores i marxadores, i Ia I edició de la Volta Ciclista Femenina amb la participació d’aproximadament, 70 esportistes, el diumenge 23 de juny. Aquests dos esdeveniments s’han desenvolupat en el marc del Dia de l’EsportFemení juntament amb les seccions femenines dels clubs esportius del municipi. L’objectiu principal ha sigut el de donar visibilitat a la dona en l’esport.

Uns altres dels esdeveniments més destacats del Mes de l’Esportha sigut la tradicional clausura dels grups de gimnàstica de manteniment de “Aqtivat Salut” i la clausura dels Jocs Escolars amb la participacion de 600 xiquets i xiquetes que han realitzat activitats extraescolars esportives durant el curs escolar i que han participat en la fase local organitzada per l’ajuntament.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.