L’Ajuntament d’Alzira exigeix respecte democràtic davant els atacs del regidor de VOX

L’equip de govern d’Alzira ha fet una crida pública per restituir el respecte democràtic a l’Ajuntament de la localitat.

L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, junt als tinents d’alcalde Gemma Alós i Enrique Montalvá, han lamentat que l’actitud del regidor del grup VOX Ricardo Belda haja traspassat els límits, posant en risc la institució.

Els màxims representants de la corporació municipal insisteixen en les contínues difamacions públiques i els atacs personals, contra companys de govern però també contra les seues famílies i contra el funcionariat de l’Ajuntament. 

Entre els incidents més destacats del regidor de VOX, els insults a un grup de persones convidades a l’entarimat municipal per a vore una mascletà en falles o les reiterades ofenses al programa de debat Comptat i Debatut d’Alzira Ràdio, espai que ha sigut suspés fins que es trobe una millor solució. 

Pel que fa a les mesures concretes, l’equip de govern ja va demanar la dimissió de Belda i va enviar una carta a la direcció del partit en València, sense resposta. El segon pas, per tant, serà una reunió amb el grup municipal VOX amb l’objectiu de restaurar la dignitat institucional al consistori.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.