La Pobla de Farnals continua amb les reunions per a impulsar la construcció d’una residència de la tercera edat

L’alcalde i la regidora de Serveis Socials es reuneixen amb AERTE per a estudiar la viabilitat del projecte

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals continua avançant en el seu projecte per a construir una residència de la tercera edat en el municipi.

La setmana passada, l’alcalde de la localitat, Enric Palanca, juntament amb la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Benlloch, es van reunir amb José María Toro, president de l’Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana (AERTE), per a tractar la possibilitat que La Pobla de Farnals siga un lloc idoni on construir una residència.

De la reunió es va concloure que AERTE està esperant un canvi legislatiu que segurament es realitzarà en 2025, la qual cosa podria fer més atractiva l’opció de construir la residència a La Pobla de Farnals.

Aquesta reunió se suma a la sèrie de trobades que tant el primer edil com la regidora de Serveis Socials continuaran mantenint per a dur a terme aquesta iniciativa necessària per al municipi.

El passat 20 de març, l’alcalde Enric Palanca i la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Benlloch, van mantindre una reunió amb Maria José Ramon-Llin, directora general d’Infraestructures Sociosanitàries de la Generalitat Valenciana. Durant aquesta trobada, es va acordar presentar un projecte en el qual el municipi aportaria els terrenys i l’empresa privada assumiria la construcció, condició necessària perquè la Generalitat assumisca la concertació de les places.

Necessitats del projecte

La legislació actual exigeix un mínim de 6.500 metres quadrats d’espai per a allotjar a 120 residents, incloent-hi personal i zones verdes associades.

Reunió amb GESMED

Recentment, van mantindre una reunió amb Soledad Alonso, directora gerent de Gestió Mediterrània de Necessitats Socials (GESMED), l’alcalde Enric Palanca i la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Benlloch, on van reafirmar el seu compromís amb aquest projecte.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.