València impulsa la investigació contra el càncer amb la 10a edició del circuit RunCáncer

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha destacat la importància de col·laborar en la investigació contra el càncer. Destinant el 100% de la recaptació dels dorsals a projectes oncològics.

Durant la presentació de la 10a edició del circuit RunCáncer i la 9a carrera València contra el Càncer, organitzada per l’Associació Espanyola contra el Càncer amb diverses entitats, Catalá ha ressaltat el paper de València en la innovació oncològica.

L’acte ha comptat amb Tomás Trénor, president de l’Associació Espanyola contra el Càncer de València, Antonio Llombart, director de l’IVO. Regidores Rocío Gil i Marta Torrado, i Pedro Cuesta, diputat de Turisme i Esports. Catalá ha animat la ciutadania a participar per a contribuir a la investigació i gaudir de la ciutat del running.

Trénor ha assenyalat l’objectiu de superar les xifres de l’any passat, amb 14.011 inscrits i 70.055 euros recaptats, per a arribar a una supervivència del 70% en càncer per al 2030.

Coincidint amb la Capitalitat Verda Europea 2024, s’aposta per la sostenibilitat amb vehicles elèctrics i eliminació de plàstic.

Catalá ha agraït la labor de l’Associació Contra el Càncer i el suport institucional als esdeveniments solidaris a València. Les inscripcions estan obertes fins al 16 d’octubre a www.runcancer.com, amb dorsals solidaris per 5 euros.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.