Mazón i CaixaBank impulsen amb 10 milions d’euros el finançament de microempreses i autònoms a la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat un acord amb CaixaBank per a impulsar l’emprenedoria i crear noves oportunitats de negoci a la Comunitat Valenciana.

Aquest acord, signat amb el president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, inclou la col·laboració entre Labora i MicroBank per a proporcionar microcrèdits per valor de 10 milions d’euros.

Cada oficina Espai Labora tindrà un tècnic especialitzat en autoocupació per ajudar els emprenedors. Aquestes mesures busquen facilitar l’accés al finançament per als col·lectius més vulnerables, promovent així la creació de negocis i llocs de treball. Goirigolzarri ha destacat el paper de MicroBank en la inclusió financera i el suport al desenvolupament socioeconòmic.

Els crèdits estan destinats a professionals autònoms i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d’euros. Els sol·licitants podran accedir a fins a 30.000 euros amb un pla d’empresa viable, comptant amb l’assessorament de Labora.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.