Reducció de les llistes d’espera quirúrgiques en la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat una significativa reducció en les llistes d’espera quirúrgiques de prioritat 1, disminuint un 64,3 % en menys d’un any.

Mazón ha reafirmat el compromís del Consell amb la sanitat pública, destacant la priorització dels pacients que més ho necessiten. 

Durant la sessió de control al grup parlamentari VOX, Mazón ha ressaltat la disminució de les llistes d’espera dels pacients de prioritat 2 en un 34,3 % i l’augment del pressupost en més de 7 milions d’euros per al Pla de reforços d’estiu de 2023, destinant 79,5 milions d’euros per a assegurar la cobertura assistencial durant el període estival

. Així mateix, es contractarà a 8.600 professionals per a reforçar el personal de centres d’Atenció Primària i consultoris en les zones de major afluència turística a la costa d’Alacant, València i Castelló.

Mazón ha lamentat la manca de suport del Govern d’Espanya per a reforçar la Sanitat pública, criticant la falta de mesures per a pal·liar l’escassetat de metges i la manca d’homologació de metges extracomunitaris.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.