Aldaia reuneix més de 1.500 persones en el tradicional sopar de col·lectius que obri la setmana gran de festes

1.600 persones inundaren de vida la Plaça de la Constitució d’Aldaia el passat divendres en el tradicional sopar dels col·lectius

El sopar dona el tret d’eixida a la recta final de les Festes Majors de la localitat.

Després de la Pujà del Santíssim Crist dels Necessitats el dimecres 24 de juliol. Aquesta segona gran cita va reunir tot el teixit associatiu d’Aldaia. En una nit en què el bon ambient i la música foren els grans protagonistes. 

Encapçalaven la llarga llista d’associacions presents al sopar els dèsset Clavaris del Crist 2024. Que asseguran estar gaudint al màxim de cada moment de les festes majors.

Queden per davant 10 dies de festa per al poble d’Aldaia. Amb esdeveniments tan importants com el Triduum al Santíssim Crist dels Necessitats. La nit dels farolets, el Dia del Clavari o la Baixà del Crist, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial.

La pirotècnica és també part fonamental de les Festes Majors d’Aldaia, i per això el col·lectiu Corre Traca, amb 20 anys d’història, també va estar present al sopar.

El tradicional corretraca, amb recorregut d’un quilòmetre, tindrà lloc el diumenge 4 d’agost i podrà participar qualsevol persona entre 8 i 65 anys.

Multitud d’esdeveniments musicals completen el programa d’actes de les festes d’Aldaia. El sopar dels col·lectius va acabar amb l’actuació de l’orquestra Tokyo Band. Que va alçar els assistents de les seues cadires per tancar la nit al ritme del pop-rock. 

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.