Més de 600 persones participen en la 40 edició de la 10K a l’Eliana

El Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València continua el seu recorregut per la província.

Dissabte passat va ser el torn de la Volta a Peu-10K de l’Eliana, organitzada per l’Ajuntament de la localitat i el club de triatló Trivu i que enguany ha complit 40 anys

Prop de 100 xiquets i xiquetes van participar des de les 19 hores de la prova infantil i, minuts abans de l’eixida a la Volta a Peu, el tall d’un pastís d’aniversari va donar per inaugurada la prova adulta. Un total de 640 persones es van llançar pels 10 quilòmetres del recorregut urbà, en els quals no va faltar l’animació de Raizes Batucada.

En el pòdium masculí, Abdelmajid Elhissouf, del club Clínica Alejandro Sanz d’Alberic, va marcar un temps de 30 minuts i 4 segons. Per part seua, en el femení, la jove Maria Valero, de Metaesport Riba-roja de Túria, va fer el propi amb 35 minuts i 33 segons.

Els premiats reberen un trofeu fet a mà per les persones usuàries d’un centre de diversitat funcional intel·lectual i pogueren gaudir amb la resta de corredors i corredores de fruita, begudes i coques salades i dolces.