Metrovalencia aplicarà de l’1 al 31 d’agost l’horari d’estiu

El mes vinent s’aplica l’horari de dissabte durant els dies laborables i es manté el dels diumenges i festius


El servei nocturn de caps de setmana i vespres de festius no varia les seues freqüències

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aplicarà des del dijous 1 d’agost fins al dissabte 31 d’agost l’horari d’estiu en Metrovalencia, equivalent a l’horari que s’aplica els dissabtes durant la resta de l’any.

Els horaris dels festius es mantenen durant tot el mes, ja que són els mateixos durant tot l’any. Respecte al servei nocturn de divendres, dissabtes i vespres de festius es manté com la resta de l’any també a l’estiu.

En les línies tramviàries ja es presta des de mitjan juny el servei habitual no lectiu, pel fet que ja no s’imparteixen classes en els centres educatius i universitaris.

L’objectiu que es persegueix amb aquesta mesura és adaptar l’oferta a la demanda, ja que amb motiu de les vacances estivals disminueixen els viatges amb metro i tramvia respecte a altres mesos de l’any.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències durant l’estiu poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en els comptes d’Instagram, en la de Facebook i l’app oficial de Metrovalencia

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.