L’Associació Valenciana d’Agricultors reuneix 200 persones a la Finca Sinyent en una jornada sobre l’alvocat

Gran èxit de participació en la nova jornada sobre el cultiu d’alvocat organitzada per l’Associació Productora d’Alvocats d’AVA-ASAJA, l’Associació d’Operadors de Varietats Vegetals i Plant Health Care.

Més d’un centenar de persones han assistit a aquesta cita d’especialització en el cultiu d’alvocat amb diverses ponències a càrrec d’investigadors empreses i centres tecnològics, celebrada a la Finca Sinyent.

Des d’ASOPROA incideixen en la importància de la formació i la transferència de coneixements en un moment en què el cultiu d’alvocat està despegant a la Comunitat Valenciana.

Entre els principals aspectes abordats en les ponències, la poda, la fertilització, el comportament en camp i les varietats d’alvocat. 

La jornada ha comptat amb la col·laboració d’empreses i entitats com Melià Servicios Agrícolas, Eurosemillas, Fertinagro Biotech i AgroBank. Des de les associacions organitzadores asseguren que seguiran treballant en la formació i la tecnificació en un moment de bonança per al cultiu d’alvocat. 

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.