Es clausura amb gran èxit el Camp de Voluntariat Juvenil del Port de Catarroja

L’eix central del camp de voluntariat va ser la neteja i conservació del Port de Catarroja i el seu entorn

Ha finalitzat el Camp de Voluntariat Juvenil Port de Catarroja, una iniciativa que ha comptat amb la participació de 25 joves, d’entre 18 i 30 anys procedents de diferents ciutats espanyoles, en compromís amb la conservació de l’entorn natural i la millora del medi ambient

Esta activitat, que es va desenvolupar del 15 al 29 de juliol, ha sigut possible gràcies a la coordinació de l’Ajuntament de Catarroja i l’Espai Jove amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). 

Les persones voluntàries han dut a terme diverses tasques per a la preservació d’aquest espai natural. Entre les labors realitzades destaquen la neteja de sèquies i canals, la reparació de fustes en passejos i pantalans, la recol·lecció de residus flotants, i l’eliminació d’elements artificials. 

A més, es van dedicar a la plantació de lliris i la millora de senyals i cartelleria, assegurant que l’entorn es mantinga accessible i agradable per a tota la comunitat.

Les activitats de treball van ser complementades per un variat programa d’activitats lúdiques i formatives. Aquestes activitats han inclòs excursions, tallers, dinàmiques de grup i vetlades nocturnes, fomentant un ambient de companyonia i aprenentatge promogut des de l’Ajuntament de Catarroja juntament amb el Espai Jove, peça clau i de referència per a la joventut del municipi.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.