El Fons Valencià per la Solidaritat destina 20.000€ a la distribució d’aliments bàsics a la Franja de Gaza

El Fons Valencià per la Solidaritat destina 20.000€ a la distribució d’aliments bàsics a la Franja de Gaza

El Fons Valencià per la Solidaritat ha destinat 20.000 euros per distribuir, a través d’UNRWA,  aliments de primera necessitat a prop de 600 persones amb risc nutricional extrem a la Franja de Gaza.

Amb aquesta iniciativa, el Fons Valencià atén la crida de l’Agència de les Nacions Unides per a la Població Refugiada de Palestina a l’Orient Pròxim davant l’emergència humanitària que la població gaziana està patint, agreujada per la reiterada complexitat en la distribució d’ajuda humanitària i l’alta densitat de la població de Gaza. 

El projecte dona també resposta als mandats internacionals sobre el dret a l’alimentació, contribuint a garantir la seua consecució efectiva en el marc de la greu crisi humanitària que ja vivia la Franja de Gaza i que s’ha vist dramàticament acrescuda amb l’ofensiva iniciada en octubre de 2023. Per tant, unes 600 persones refugiades en situació d’alta vulnerabilitat seran aprovisionades, per part d’UNRWA, d’aliments bàsics, calòrics i nutricionals.

Així, el municipalisme solidari de la Comunitat Valenciana contribueix a l’assistència alimentària bàsica per a la població més vulnerable, garantint el dret humà a la població civil palestina desplaçada forçosament als camps de refugiats de la Franja de Gaza.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.