Foios Celebra les Festes Patronals 2024 Amb Una Programació Diversa i Festiva

Inici de Festes Amb Concert i Pregó

Seguretat i Diversió Garantides

Foios es prepara per a les seues festes patronals, que tindran lloc del 8 al 18 d’agost amb una àmplia programació. Els actes, organitzats per les comissions de clavaris i clavariesses i la Regidoria de Festes, inclouen litúrgia, música, activitats infantils i pirotècnia.

El programa arrancà el 2 d’agost amb la baixada del Crist. El 8 d’agost, es celebra el tradicional concert d’estiu de l’Orquestra del CAM Santa Cecília a les 23 hores a l’Auditori del Musical. L’inici oficial de les festes serà el 10 d’agost amb el pregó a càrrec de la futbolista Tere Saurí Rodrigo.

L’alcalde Sergi Ruiz ha destacat el treball de les comissions per ampliar els dies de festa, mentre que la regidora Mari Carmen Cabo ha ressaltat la programació diversa i el Punt Violeta, que ofereix seguretat durant les festes.

Entre els esdeveniments destacats hi ha el XXV Concert d’Estiu de l’Orquestra del CAM Santa Cecília (8 d’agost) i actuacions de diverses orquestres com Platino (11 d’agost), Tokyo Band (12 d’agost), i Orquestra Vértigo (18 d’agost). La pirotècnia serà també protagonista amb diverses mascletades i castells de focs, començant el 13 d’agost.

Les festes inclouen el Trofeu de Festes “El Flaret” amb partides de pilota, raspall i galotxa al carrer Major de l’11 al 18 d’agost. La programació completa es pot consultar en el lloc web oficial.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.