Torrent culmina un cap de setmana ple d’espectacles amb “A la Lluna de Torrent”

Nits mágiques i ritmes flamencs: ‘A la Lluna de Torrent’ omple el municipi d’alegria i cultura

De contes i circs a cinema a l’aire lliure: un cap de setmana cultural de primera a Torrent

Aquest cap de setmana, Torrent ha viscut una intensa agenda cultural amb el cicle “A la Lluna de Torrent”,  que ha omplert els carrers i places del municipi de música, cinema i diversió per a tota la família.

Divendres a la nit, l’encantador entorn d’El Pantano, al costat de l’Ermita, va acollir una sessió de contes amb Laia Cuentos, captivant tant a grans com a petits amb històries plenes de màgia i imaginació. La vetllada va continuar amb “A la Lluna por rumbas”, un espectacle amb el grup Duendes, que va portar ritmes flamencs i rumbes a l’escenari, fent ballar a tot el públic present. Per tancar la nit, la Plaça de la Llibertat es va transformar en un cinema a l’aire lliure amb la projecció de la popular pel·lícula “Barbie”.

El dissabte, les activitats van continuar amb un espectacle de circ a la Plaça Amèrica, on “Zapatones Clown” va fer riure a tota la família amb les seves pallassades i trucs. A la mateixa plaça, el tribut a l’Últim de la Fila amb el grup “Manolos Plateados” va portar un toc de nostàlgia i bona música, revivint els grans èxits de la mítica banda espanyola.

Per tancar aquest cap de setmana tan especial, la Plaça de l’Església es va convertir en l’epicentre del cinema amb la projecció de la pel·lícula “Campeonex”. 

Aquest cap de setmana cultural, que ha portat diversió i entreteniment a tots els racons de Torrent, ha estat un èxit rotund, demostrant un cop més la vitalitat i la riquesa de l’oferta cultural del municipi.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.