Carlos Mazón presideix el Comité de Direcció de Presidència per a coordinar les línies d’actuació del consell en els pròxims mesos

Carlos Mazón coordina les línies d’actuació del Consell en la reunió del Comité de Direcció a Alacant

El Consell afronta el nou curs polític amb il·lusió per millorar serveis socials i defensar els interessos del territori

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha reunit a Alacant el Comité de Direcció de Presidència de la Generalitat per a coordinar les línies d’actuació del Consell en els pròxims mesos.

Durant la trobada s’han abordat les accions principals de govern en matèria econòmica, social i legislativa. En aquest sentit, Carlos Mazón ha destacat que el Consell “afronta amb il·lusió i determinació el nou curs polític per a continuar avançant en el canvi que mereixen els ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

Així, ha remarcat que el Consell “continuarà treballant per a millorar la vida de castellonencs, valencians, i alacantins impulsant polítiques socials com la sanitat, l’educació i els serveis socials, i continuarà defenent els interessos del nostre territori en matèria de finançament, aigua, infraestructures i immigració”, entre d’altres.

La pròxima reunió del Ple del Consell tindrà lloc aquest dijous, 29 d’agost, al Palau de la Generalitat, reprenent així les sessions plenàries de l’acció de govern.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.