Les obres del centre cívic del Cabanyal arriben al 80% d’execució

Les obres del centre cívic del Cabanyal arriben al 80% d’execució, segons l’alcaldessa en funcions de València.

El projecte del centre cívic, que va perdre finançament europeu, és clau per a la convivència i participació ciutadana al barri.

L’alcaldessa en funcions de València, María José Ferrer San Segundo, anuncia que les obres del centre cívic del Cabanyal han arribat al 80% d’execució. Durant la seua visita, Ferrer San Segundo ha destacat el treball de tots els implicats i ha constatat “amb alegria que les coses van a bon termini”, ressaltant la importància d’este projecte per als veïns del barri.

L’edifici, que homenatja les tradicionals barraques amb cobertes a dos vessants del Cabanyal, ha patit diversos retards des de la seua adjudicació en 2022, però ara es troba prop de la seua finalització. El projecte, que comptava inicialment amb finançament europeu, va perdre els fons a causa d’incompliments en els terminis, fet que ha obligat l’Ajuntament a cobrir eixa despesa.

Aquest centre cívic s’alçarà a prop de l’antic escorxador del barri, ara reconvertit en un centre cultural. L’objectiu és proporcionar un espai cívic que fomente la convivència i la participació ciutadana en el Cabanyal, respectant l’herència històrica i arquitectònica del barri.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.