València intensifica la neteja de 72.000 embornals per a prevenir inundacions durant la tardor

València reforça la neteja de 72.000 embornals i realitza simulacres per a preparar-se davant les pluges de la tardor.

Un pla de manteniment i prevenció busca assegurar el correcte funcionament dels sistemes de drenatge a València per a evitar inundacions.

Durant aquest estiu, València ha reforçat significativament la neteja de més de 72.000 embornals, així com dels passos inferiors i dipòsits de tempestes, per a preparar la ciutat davant les possibles pluges de la tardor.

Un total de 40 equips han estat treballant intensament en aquests tasques, supervisats pel regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Carlos Mundina. A més de la neteja, s’han realitzat simulacres d’inundacions en zones com els Poblats Marítims per a garantir una resposta eficaç en cas de pluges de mitjana-alta intensitat.

Aquest pla, que inclou també el manteniment dels equips de bombament i la revisió de les conduccions de recollida d’aigües pluvials, busca assegurar que els sistemes de captació i drenatge estiguen en condicions òptimes per a evitar inundacions.

Mundina ha destacat la importància d’aquestes accions preventives per a garantir que la ciutat arribe a la tardor amb un mínim risc d’afeccions per pluges, reforçant així la seguretat i benestar dels veïns de València.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.