La Mancomunitat l’Horta Nord continua amb el procés d’estabilització de la seua plantilla

Aquest dilluns l’entitat ha nomenat nous càrrecs de funcionariat i personal laboral fix

La Mancomunitat l’Horta Nord ha fet un pas significatiu en el seu procés d’estabilització de la plantilla.

Aquest dilluns s’ha dut a terme la primera presa de possessió multitudinària amb el nomenament de nous càrrecs tant com funcionaris com personal laboral fix derivats del procés extraordinari d’estabilització d’ocupació temporal.

L’acte, que suposa una fita important per a la institució, marca l’inici d’una sèrie d’incorporacions que es prolongaran durant els pròxims mesos, després d’un procés exhaustiu que ha inclòs l’aprovació de bases i diverses negociacions.

Aquestes preses de possessió estan destinades a proveir diverses places de personal funcionari i laboral, dins del marc dels processos d’estabilització de l’ocupació temporal de llarga duració.

Fran López, president de la Mancomunitat l’Horta Nord, ha destacat la importància d’aquest pas: “Aquesta consolidació proporcionarà estabilitat tant a la Mancomunitat com als treballadors i treballadores, que tenen la tranquil·litat d’haver pogut assegurar el seu lloc de treball.

Això suposa una millora per al servei que oferim als municipis que formen part de l’entitat”.

Com a part d’aquest treball de consolidació, la Mancomunitat l’Horta Nord continuarà en els pròxims mesos amb el procés d’estabilització, cobrint més places d’ocupació pública.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.