La Generalitat reforça el seu compromís contra la trata de dones i xiquets

“Compromís Valencià contra el Tràfic de Dones i Xiquets: Una Iniciativa per Erradicar l’Esclavitud del Segle XXI”

“Conscienciació i Sensibilització: Accions Concretes per Combatre l’Explotació Sexual a la Comunitat Valenciana”

La Generalitat reafirma el seu compromís en la lluita contra el tràfic amb la campanya ‘Prevenció i sensibilització contra el tràfic de dones i xiquet amb finalitats d’explotació sexual’. Durant la presentació de la campanya, la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, ha subratllat “la importància de visibilitzar i erradicar esta forma moderna d’esclavitud que afecta milers de dones en la Comunitat Valenciana i en tota Espanya”.

La campanya s’ha presentat en el marc del Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Trànsit de Dones, Xiquets i Xiquetes. En l’esdeveniment també ha estat present el Comissionat per a la Lluita contra la Violència sobre la Dona, Felipe del Bany.

La secretària autonòmica ha destacat la gravetat d’esta problemàtica i el compromís del Govern valencià en la seua erradicació. També ha fet èmfasi en que des del Consell es treballa  per crear consciència i sensibilitzar a la ciutadania, especialment als més joves, sobre la realitat que enfronten estes dones. Així mateix, ha afegit que esta campanya “és només el primer pas, perquè cosa continuaran presentant accions concretes per a lluitar contra esta greu problemàtica.

La secretària autonòmica ha exposat les dades alarmants sobre la tracta que mostren la magnitud del problema. 

La campanya es difondrà a través de mitjans de comunicació, xarxes socials i suports publicitaris en tota la Comunitat. Inclou la distribució de 12.000 *posters i materials informatius en 542 ajuntaments, 715 instituts d’Educació Secundària, 285 centres d’Atenció Primària, 64 hospitals i 2.500 farmàcies. També es reforçarà amb l’emissió de vídeos i tascons en ràdios i televisions, i s’estendrà a plataformes de transport públic.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.