LABORA connecta amb les empreses per oferir solucions efectives i gratuïtes

LABORA ofereix a les empreses un servei gratuït per trobar talent i suport a través de GVAJobs.


Formació professional i ajudes econòmiques per fomentar la contractació i el creixement empresarial.

LABORA, el Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana, ofereix a les empreses un servei d’ajuda gratuït per a trobar el talent i el suport que necessiten.


A través de solucions ràpides i eficaces, LABORA facilita la connexió entre empreses i persones demandants d’ocupació, formació especialitzada i ajudes econòmiques.


LABORA gestiona una de les majors bases de dades de demandants d’ocupació a través del portal GVAJobs, permetent a les empreses seleccionar els millors candidats per a cobrir vacants. A més, cada empresa compta amb el suport d’un Tècnic d’Empreses que ofereix assessorament personalitzat.


El servei també ofereix formació professional per a millorar les competències dels treballadors, garantint que les empreses puguen seguir innovant i creixent. A més, LABORA posa a disposició ajudes econòmiques de fins a 25.000 euros per a fomentar la contractació, prioritzant la inserció laboral de col·lectius vulnerables o amb més dificultats.


Amb una xarxa de 54 Espais LABORA al llarg de la Comunitat Valenciana, LABORA s’ha convertit en un recurs clau per al desenvolupament empresarial i l’ocupació. Les empreses interessades poden contactar amb el seu Tècnic d’Empreses a través del web oficial de la Generalitat Valenciana.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.