Pep Gimeno ‘Botifarra’, La Maria i Carlos Ares, entre les confirmacions del festival Nòdul

Artistes locals i estatals protagonitzen la segona edició del festival Nòdul

Nòdul combina tradició i innovació per revitalitzar els pobles de la Vall del Xúquer

La segona edició del festival Nòdul, que tindrà lloc del 9 al 13 d’octubre a sis municipis de la Vall del Xúquer, presenta una programació variada amb 14 propostes artístiques. Entre els artistes de proximitat destaquen Pep Gimeno ‘Botifarra’, La Maria i Esther, mentre que artistes estatals com Carlos Ares, El Nido o Tarta Relena també tindran presència. A més, el festival inclourà tres espectacles familiars.

Nòdul, arrelat al territori i amb un fort component cultural i natural, busca donar vida als municipis en risc de despoblament amb una fusió de música tradicional i expressions artístiques innovadores, segons han destacat Jordi San Martín, alcalde de Sellent, i Mariam Varea, codirectora del festival.

El festival s’inaugurarà el 9 d’octubre amb l’espectacle de dansa contemporània Mover montañas a Cotes, seguit d’un concert familiar a Alcàntera del Xúquer. Altres actuacions destacades inclouen el concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ a Alcàntera, així com els dobles programes a Beneixida i Sumacàrcer amb artistes com Júlia Colom i Carlos Ares. El festival conclourà el 13 d’octubre amb l’espectacle 4132314 a Sellent, una fusió musical que ha guanyat el Premi Ciutat de Barcelona.

Les entrades són gratuïtes, però s’ha habilitat una fila zero per a col·laborar en el projecte. Més informació a: festivalnodul.com

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.