Compromís del Consell amb l’Esport Valencià

El president Mazón destaca el compromís del Consell amb l’esport.

Reconèixer l’esforç dels medallistes olímpics i paralímpics de la Comunitat Valenciana.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha subratllat el ferm compromís del Consell per continuar donant suport a l’esport i fomentar els valors que aquest representa.

Durant una recepció als esportistes de la Comunitat Valenciana, medallistes i diplomes olímpics dels Jocs Olímpics i Paralímpics de París, ha transmetut l’orgull de més de cinc milions d’habitants del territori valencià. Mazón ha elogiat la disciplina, l’esforç i el treball dels esportistes, considerant-los un exemple a seguir. Ha destacat que la seva capacitat per enfrontar-se als millors del món és una mostra del talent que existeix a la Comunitat Valenciana.

Cada medalla i victòria, ha afirmat, és una recompensa per les hores dedicades a l’entrenament i l’esforç constant.

A més, ha reconegut el suport dels entrenadors i l’afecte de familiars i amics en aquest camí.

El president també ha posat especial èmfasi en la valentia i determinació dels esportistes paralímpics, que representen la Comunitat Valenciana i Espanya amb orgull.

Ha ressaltat que la seva lluita és…

A l’acte han assistit també la vicepresidenta i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda, Susana Camarero, així com diversos esportistes destacats com Pablo Herrera, Enrique Alhambra i Lola Riera, entre d’altres.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.