Alicante reforçarà la seua visibilitat internacional amb el suport de la Generalitat

Alacant reforça la seua presència europea amb suport de la Generalitat.

Signat conveni per a impulsar els interessos d’Alacant a Brussel·les.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha afirmat que la ciutat d’Alacant comptarà amb el suport de la Generalitat per a millorar la seua reputació com a ciutat europea dinàmica i oberta. Aquest anunci s’ha fet després de la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alacant i la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea (FCVRE), que busca promoure els interessos municipals en l’àmbit europeu.

El conveni permetrà que la FCVRE proporcione informació i assessorament a l’Ajuntament en qüestions de legislació, ajudes i programes europeus, i oferirà suport al personal municipal en els seus desplaçaments a Brussel·les. Mazón ha destacat que és essencial que Alacant, que ja alberga una seu de l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea, tinga una millor interlocució amb les institucions comunitàries.

A més, el president ha subratllat la importància de vertebrar el territori valencià mitjançant la col·laboració entre les administracions autonòmiques, provincials i locals per a continuar impulsant la captació de fons europeus. Amb aquest acord, es posen les bases per a potenciar el paper d’Alacant i la Comunitat Valenciana en les institucions europees.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.