Èxit en MassaTertúlia, amb la xarrada “Viu la vida amb humor” 

L’Ajuntament de Massanassa, mitjançant l’Àrea de Benestar Social i en col·laboració amb l’associació UDP La Plaça de Massanassa, va celebrar divendres passat una nova sessió de “MassaTertúlia”, dirigida a les persones majors del municipi

. L’esdeveniment, que va tindre lloc al Centre d’Envelliment Actiu Municipal, va incloure la xarrada ‘Viu la vida amb humor’, impartida per la psicòloga dels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Durant la xarrada, es va parlar sobre la importància d’afrontar amb humor les dificultats del dia a dia, oferint als assistents consells pràctics per a millorar el seu benestar emocional. L’activitat va comptar amb una gran participació i va generar un ambient de proximitat i aprenentatge entre veïns.

Els participants van gaudir d’una vesprada molt agradable, que va concloure amb un berenar de café i coca, fomentant la convivència i la socialització. Aquest tipus d’iniciatives són molt valorades per la comunitat local i contribueixen al benestar de les persones majors.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.