Alzira enceta la Setmana de les Persones Grans amb la lectura del manifest institucional

Alzira se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans amb la lectura del manifest institucional a les portes de l’Ajuntament

S’enceta així una setmana d’activitats que, baix el títol ‘Persones grans, grans persones’, oferirà multitud de propostes físiques i culturals per involucrar les persones majors del municipi. 

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira, Amèlia Blanquer, ha incidit en la importància de crear una societat on les persones grans se senten valorades i reconegudes. 

Així mateix, ha subratllat la necessitat de fomentar des de les institucions un envelliment actiu i digne, i de fer partíceps els més joves d’aquesta tasca.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, ha destacat el compromís de la corporació municipal amb les persones majors.

Fins al divendres 4 d’octubre, la programació de la Setmana de les Persones Grans comptarà amb tallers de teatre, risoteràpia i noves tecnologies; xerrades de prejubilació i sexualitat; taichi, rutes teatralitzades o la projecció d’un documental, entre d’altres. Aquesta vesprada, a les 17:30, es durà a terme l’acte inaugural a l’auditori de la Casa de la Cultura, on es presentarà el mapa d’actius d’Alzira per a un envelliment saludable. Després, berenar al claustre. 

A més, enguany, les activitats continuaran al llarg de novembre i desembre, quan es portaran també als centres de majors de la localitat. 

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.