‘Massatapa’, la Ruta de la Tapa de Massanassa, arriba del 18 al 20 d’octubre amb deu bars participants

L’Ajuntament de Massanassa anima a la població a assistir i conéixer la gastronomia local amb una bona tapa en companyia i tenint la possibilitat de participar en un sorteig de dos sopars de 60 euros.

L’Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, anuncia la celebració d’una nova edició de la Ruta de la Tapa, ‘Massatapa’, del 18 al 20 d’octubre.

Enguany, la ciutadania podrà provar les tapes de deu bars i restaurants de Massanassa a un preu de 4 € tapa i beguda, i a 2 € la tapa solta. A més, provar les tapes té premi perquè, les persones que voten per la millor, entraran en el sorteig de dos sopars valorats en 60 € cadascuna en els locals participants. Perquè un vot es considere vàlid, haurà d’anar segellat per, almenys, tres establiments.

Una vegada realitzat el recompte de vots, les tres tapes més votades pel públic seran premiades amb 500 €, 300 € i 100 € respectivament.

“Des de 2018 portem fent la ruta de la tapa amb un doble objectiu: fomentar i posar en valor la restauració de Massanassa ajudant a la gastronomia local i oferir una opció més d’agenda d’oci a la població”, expressa Paco Comes, alcalde de Massanassa. L’alcalde anima a tota la ciutadania a assistir durant el cap de setmana del 18 al 20 d’octubre a Massanassa per a gaudir d’una bona tapa en bona companyia, i a més, amb opció a premi.

“Un esdeveniment que va dirigit a totes les edats i que poden completar amb altres activitats que tenim eixe cap de setmana com és el lliurament de premis i exposició del 2n Concurs Nacional de Fotografia Gabriel Cualladó el dissabte 19 a les 19:00h a l’Auditori Municipal o, per exemple, un concert de música de la Banda de Música del CIM de Massanassa i l’Artesana de Catarroja el diumenge 20 a les 11:30h en el mateix espai”.

Els bars i restaurants amb els seus dos tapes participants d’enguany són:


1. Bar Bonao (C/ 9 d’Octubre, 33): «Mangú de plàtan amb ceba fregida i ou», i «Carn farcida de moro de fesols».

2. Emelyn Sushi (C/ Concepción Arenal, 25): «Uramaki de pollastre cruixent i alvocat embolicat en sèsam», i «Creïlles amb allada».

3. Bar Crioll (C/ Torrent, 22): «Pulguita de pa brioix amb encisam, tomaca, xoriço crioll, maionesa de soja i ceba morada adobada», i «Saquet de pasta brioix farcit de botifarra de burgs, formatge de cabra i confitura de tomaca».

4. Els Pastissos de Mery (Pl. País Valencià, 2): «Milfulls amb variat de verdures fetes al dente amb un toc de picant», i «Pulguita amb rellom de ajillo, ceba caramel·litzada i bacon, acompanyat de creïlles palla».

5. La Iguana (C/ Partida del Divendres, 4): «Dònut amb hamburguesa, cheddar i pernil», i «Morcillita Fashion: mos crema de botifarra de Burgos i toc de lotus».

6. El Racó de Roseta (Pl. Alt Millars, 2): «Montadito de José: pa amb xistorra, ou de guatla i formatge de cabra», i «Rellenita: Paripa de dacsa, farcida de carn mechada de porc i formatge».

7. Ca Miguela (Av. Josep Alba i Alba, 27): «Mini hamburguesa de carn de vaca rossa gallega amb formatge, tomaca i encisam», i «Pepito farcit de vedella».

8. Bocatería Siha (C/ de la Font Cabilda, 15): «Punxe de formatge de cabra amb ceba caramel·litzada», i «Gambones cruixents amb tomaca caramel·litzada».

9. Marcelina & Co. (C/ de la Font Cabilda, 15): «Marcelino: montadito de paté de xampinyons casolà amb cruixent de pernil», i «Postres “Chaja”: postres uruguaianes amb bescuit humit, nata, almívar de llet, bresquilla i merenga seca».

10. Che que bó (C/ Francesc Nácher Pons, 40): «El Pollastre Boig: panet de pollastre desmechado amb pimentó roig, verd i groc, carabasseta, ceba i tomaca amb snack de creïlles palla», i «La Sardinita”: montadito de sardina fumada, amb tomaca ratllada, all en pols, julivert i oliva d’anxova».

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.