Alcàsser acull la Fira Comercial i Gastronòmica “Sabers i Sabors” del 18 al 20 d’octubre

Alcàsser acull de nou la celebració de la Fira Comercial i Gastronòmica “Sabers i Sabors”, que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre.

Aquest esdeveniment té com a objectiu dinamitzar el comerç local i destacar la riquesa de la gastronomia tradicional.

La fira arrancarà el divendres 18 d’octubre amb una cerimònia d’inauguració a les 19.00 hores, marcant l’inici d’un cap de setmana ple d’activitats. Entre les principals novetats d’aquesta edició, destaca la inclusió d’un Mercat Renaixentista, que omplirà de vida els carrers d’Alcàsser amb música, espectacles i una variada oferta d’activitats culturals.

A més, el diumenge 20 d’octubre, a les 13.00 hores, es durà a terme el concurs de dolços tradicionals, el protagonista dels quals serà l’emblemàtic “Plat de Glòria”. Aquest concurs s’ha convertit en una tradició molt esperada pel veïnat, i culminarà amb el lliurament de premis a les millors postres.

“Sabers i Sabors” és un esdeveniment únic que posa en valor tant el comerç com la gastronomia local, reforçant la voluntat de l’Ajuntament d’Alcàsser amb la promoció de la cultura i el desenvolupament econòmic de la localitat, així ho declara la regidora de joventut, promoció econòmica i ocupació, María Furió.

De la mateixa manera, l’alcalde de la localitat de l’Horta Sud, ha destacat la “participació de tot el veïnat i entitats en una fira que ens uneix com a poble i dona a conéixer el nostre patrimoni cultural i gastronòmic”, conclou.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.