Alzira celebra el Dia de la Policia amb motiu de la festivitat dels Sants Àngels Custodis

El Gran Teatre d’Alzira ha acollit l’acte institucional del Dia de la Policia, commemoració que es desenvolupa el dia de la festivitat dels Sants Àngels Custodis, patrons de la institució.

A més, enguany, la cita coincideix amb el bicentenari de la Policia Nacional, que es va celebrar el passat 13 de gener.

El programa d’actes ha començat amb una missa en la Parròquia Arxiprestal de Santa Caterina d’Alzira, seguida de l’acte institucional, on han estat presents representants civils, militars i institucionals. 

Durant l’esdeveniment, s’han lliurat les distintes condecoracions que s’atorguen per part de la Comissaria de Policia Nacional Alzira-Algemesí i des del Ministeri de l’interior. Comissaris, suboficials i unitats de la policia local d’Alzira també han estat reconeguts per la seua tasca. 

L’acte també ha recordat als policies que ja no estan, en memòria dels quals s’ha depositat una corona de llorer als peus dels Àngels Custodis. A continuació, el Cap de la Comissaria de Policia Nacional d’Alzira-Algemesí, Carlos Manuel García, ha pres la paraula per fer un repàs de la història de la institució i subratllar els objectius, reptes i desafiaments del cos. 

Durant l’acte institucional, que ha comptat amb nombrós públic, també s’han escoltat els himnes d’Espanya i de la Policia Nacional. Així mateix, s’han repassat els reconeixements a la comissaria al llarg de l’any, com la Medalla d’Or dins de l’àmbit de l’Humanisme per part de l’Ajuntament d’Alzira, i s’ha fet públic el compromís dels consistoris d’Alzira i Algemesí de dedicar un carrer a la institució.

El Dia de la Policia ha acabat amb un vi d’honor a La Gallera.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.