Catarroja viu un setembre amb les millors Festes Majors i Patronals

Catarroja tanca el mes de setembre amb una valoració molt positiva de les Festes Majors i Patronals en Honor a Sant Miquel.

Amb un àmplia i variada programació, desde el 6 de setembre iniciant amb els playbacks falleros fins el passat diumenge 29, els catarrogins i les catarrogines han disfrutat d’unes festes grandioses i multitudinàries.

A més, durant totes els festes s’ha dut a terme un treball minuciós per part de l’Ajuntam,ent i els cossos de seguretat per a garantir unes festes segures i coordinades. Oferir activitats per a totes les edats i que la festa arribe a tots els costats de Catarroja també han sigut prioritats per al consistori.

Els Moros i Cristians s’han estrenat com a Festa d’Interés Turístic Provincial i han oferit a la ciutadania una programació plena de tradició i festa començant per l’exposició del trage de la Sergenta Infantil i el Pregó La Glòria i acabant amb la Gran Entrada de Moros i Cristians

Els actes més arrelats a la història del poble també han suposat gran participació, com la Processó del Santíssim Crist de la Pietat, seguida per l’esperat Cant de la Carxofa. Aquesta jornada, plena de fervor i emoció, va congregar a centenars de veïns i veïnes.

L’últim dimecres de setembre, més de 1000 persones es van reunir a la plaça del Mercat de Catarroja per gaudir del Berenar dels Majors. Un esdeveniment organitzat  per la Regidoria de Persones Majors que va comptar amb xifres récord de participació. )

Malgrat haver-se cancel·lat per la pluja el LII Concurs Internacional d’Allipebre, l’esmorzar popular, l’exhibició de vela llatina i la XI Festa de la Sega de l’Arròs han congregat milers de persones de municipis de tota la comarca i la Comunitat per a gaudir de les tradicions més pròpies catarrogines. 

Les Festes Majors i Patronals de Catarroja han sigut unes festes grandioses que han comptat amb una alta participació del veïnat, així com de visitants d’altres municipis, i que continuen projectant a Catarroja com referent comarcal, provincial i autonòmic.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.