Èxit de participació en la xarrada sobre sexualitat a partir dels 60 dins de la Setmana de les Persones Grans d’Alzira

Continuen les activitats dins de la Setmana de les Persones Grans a Alzira.

El tercer dia ha iniciat amb un taller sobre la sexualitat a partir dels 60, impartit per la psicòloga de l’Ajuntament d’Alzira, Alba Mompó.

La xarrada ha abordat temes com els mites de la sexualitat, la importància del consentiment, els canvis fisiològics en homes i dones i la sexualitat femenina, entre d’altres. 

Mig centenar de persones han assistit a la xarrada, que ha tingut lloc a l’Associació Pensionistes el Xúquer. Entre els motius que les han portat a participar del taller, trencar tabús, derribar mites i trobar un espai on poder seguir aprenent. 

També han estat presents a l’activitat representants del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira, promotor de la ‘Setmana de les Persones Grans, Grans Persones’. 

Divendres 4 d’octubre el programa conclou amb un taller de noves tecnologies a l’Escola d’Adults d’Alzira i l’acte de cloenda a les sis de la vesprada amb un concert a la Plaça Major i berenar posterior. Recordem que enguany les activitats s’estendran també  als mesos de novembre i desembre, quan es duran també als centres de majors del municipi. 

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.