La Plaça Major d’Alzira acollirà la I Fira de la Salut del Municipi en el Dia Mundial de la RCP

Alzira celebrarà la I Fira de la Salut del municipi el proper dimecres 16 d’octubre a la Plaça Major.

Una iniciativa que començà a gestar-se l’any passat, quan la infermera Susana Castillo va decidir impartir cursos de primers auxilis al col·legi dels seus fills.

Des del departament de salut de l’Ajuntament d’Alzira, es va decidir traslladar aquest projecte a escala local, començant en estiu les converses amb altres entitats i associacions. 

Així, la I Fira de la Salut d’Alzira comptarà amb stands informatius d’una quinzena d’associacions, entitats i grups com Alzira Camina, el grup de suport a la lactància materna Amamanta, la Universitat Catòlica, La Fe, el Memorial Nacho Barberà, l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana o el Col·legi d’Odontòlegs, entre d’altres. 

L’esdeveniment central de la Fira serà una demostració de reanimació cardiopulmonar conjunta on podrà participar qualsevol persona interessada sense necessitat d’inscripció prèvia. Sols cal portar un peluix per poder fer la RCP i un dorsal que es recollirà en la mateixa fira perquè puga comptabilitzar-se el nombre de persones que participant, amb l’objectiu de batre el rècord en futures edicions.

La I Fira de la Salut d’Alzira se celebra, precisament, el Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar. Així, es pretén implicar tots els esclavons de la cadena de la Salut Pública, així com tota la ciutadania, grans i menuts, en aquest esdeveniment. 

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.