Carlos Mazón destaca el sector de la construcció com a motor de creixement sostenible a la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat que el Consell està aportant “seguretat, certesa i serietat” als sectors productius, amb l’objectiu de contribuir al creixement equilibrat i sostenible de la Comunitat Valenciana.

En un acte celebrat a la seu de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció, Mazón va entregar la medalla d’or a Ramón Jerez, reconegut per la seva trajectòria empresarial.

Mazón va ressaltar “l’efecte tractor” que té la construcció en la indústria, i va subratllar la importància d’un entorn normatiu i fiscal que fomenti la competitivitat de les empreses.

Des de setembre de 2023, la desocupació en el sector ha disminuït en 1.114 persones, un 4,3%, mentre que el nombre d’afiliats ha augmentat un 2%. La Comunitat Valenciana ha aportat el 12% de l’ocupació creada en el sector a Espanya en el darrer any. El president va reivindicar la nova Formació Professional adaptada a les necessitats de la indústria, així com la implementació del nou Reglament de vivenda de protecció pública, que promou la col·laboració publicoprivada en el desenvolupament d’habitatge públic protegit.

També va fer referència a la reforma de la Llei d’ordenació del territori i urbanisme, que busca una normativa més clara i amb més protecció.

Finalment, Mazón va destacar la figura de Ramón Jerez com a referent empresarial, reconeixent la seva capacitat de diàleg amb els treballadors per millorar la formació, la seguretat i la salut laboral en el sector de la construcció.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.