L’Ajuntament de Massanassa celebrarà el Dia del Comerç Local

L’Ajuntament de Massanassa celebrarà el Dia del Comerç Local amb activitats gratuïtes en establiments i la I Gal·la del Comerç i l’Economia Local

Un complet programa d’activitats que se suma a iniciatives actuals com Comerç amb Premi i Massatapa.

L’Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa i amb l’estreta col·laboració dels establiments i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Massanassa (ACEMASS), ha preparat una programació de tres dies que permetrà a la població gaudir d’activitats gratuïtes en els mateixos establiments i de la I Gal·la del Comerç i l’Economia Local.

El 25 d’octubre ha sigut designat com el Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana per a valorar el comerç de proximitat. Un sector que és garantia de tracte personalitzat i qualitat. A més, una economia basada en el comerç urbà promou pràctiques amb un menor impacte mediambiental, menor generació de residus i la regeneració urbana.

Des de l’administració local estan treballant en un potent projecte d’impuls, foment i dinamització del comerç local.

Aquest mes d’octubre hi ha tres iniciatives actives: Comerç amb Premi fins al 10 de novembre, una campanya que permet injectar 16.000 euros directes en el comerç local a través de les compres directes de la població i un sorteig d’un premi de 3.000 euros i 130 de 100 euros; Massatapa, la ruta de la tapa de Massanassa del 18 al 20 d’octubre, que a més premia a les tres millors tapes dels bars i restaurants del poble amb 500, 300 i 100 euros respectivament i ofereix un sorteig de dos sopars 60 euros a les persones que voten per la millor tapa; i la present programació d’activitats amb la qual l’ajuntament vol celebrar un dia dedicat a “tots i totes els empresaris que obrin les seues persianes cada dia, buscant sempre la màxima qualitat i el millor tracte amb cada visita”, expressa Paco Comes, alcalde de Massanassa. “El comerç local fa poble, el comerç local és vida i hem de ser presents per a ell”, afig.

Programació d’activitats:
Dimecres 23 d’octubre de 2024:
17h a 18h en ViuYoga: Classe de ioga dinàmica i alineació
18h a 19h en Marta Castaño Estilista: Taller de neteja i rutina facial diària
19h a 20h en Lios Restaurant: Degustació de salaons i fumats

Dijous 24 d’octubre de 2024:
16h a 17h en Els Pastissos de Mery: Taller de mini postres en got
18h a 19h en L’Estudi Art: Iniciació a l’aquarel·la
19h a 20h en L’Horta de La seua: Berenars saludables

Per a apuntar-se a les activitats de tots dos dies, s’haurà d’acudir al propi comerç local per a inscriure’s fins a completar places.

Divendres 25 d’octubre de 2024:

19:30h a l’Auditori Municipal: I Gala del Comerç i l’Economia Local de Massanassa, acte conduït per la presentadora i còmica Maria Juan, que amb la seua actuació farà gaudir als premiats i persones assistents com a públic en general.

Els guardons que s’atorgaran fan referència a noves activitats de Massanassa, on es premiarà l’emprenedoria femenina i juvenil, així com a l’últim negoci a obrir al poble. D’altra banda, els negocis amb més recorregut a Massanassa també es veuran representats amb els premis per arrelament i trajectòria generacional.

Aquelles persones interessades a assistir a l’esdeveniment, podran arreplegar les entrades gratuïtes en l’oficina de Reforça Massanassa (Edifici Sociocultural, 1r pis, Pl. País Valencià, 5).

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.