València inverteix 5 milions d’euros en nous vehicles per als Bombers

El cos de Bombers de València ha incorporat enguany un total d’onze nous vehicles, amb una inversió de 5 milions d’euros.

L’alcaldessa, María José Catalá, va presentar aquest nou equipament i va anunciar que el 2025 s’adquiriran vuit vehicles lleugers, incloent dos elèctrics i sis híbrids, amb una inversió que eleva el total a més de 8,5 milions d’euros.

Entre les noves adquisicions s’inclou una autoescala articulada de 42 metres, dues bombes nodrisses pesades, una bomba urbana pesada i una ambulància adaptada per a pacients amb obesitat mòrbida, única a la Comunitat Valenciana.

Catalá va subratllar la necessitat de renovar la flota per garantir un millor servei i va exigir més recursos humans per assegurar una atenció adequada i ben formada.

A més, es preveu una reforma integral del Parc Central de Bombers, que inclourà la creació d’un museu dedicat a la història del cos, amb l’objectiu d’educar la població sobre la prevenció d’incendis i conscienciar sobre la importància de la seguretat.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.