València duplica l’entrega de vivendes públiques en 18 mesos

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha destacat que la ciutat ha aconseguit duplicar en només 18 mesos el nombre de vivendes públiques entregades en els últims vuit anys, amb 954 vivendes en lloguer assequible ja activades o en projecte.

Durant la seva intervenció a la tercera edició de l’Observatori dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, Catalá va subratllar que la sostenibilitat econòmica és fonamental per a la sostenibilitat mediambiental. Va criticar l’aplicació de la llei de la vivenda, afirmant que la solució real és construir més vivendes públiques i treballar en positiu.

També va expressar orgull per la Capitalitat Verda Europea, ressaltant que València ha estat seleccionada per aplicar mesures innovadores fins al 2030.

Finalment, va demanar al Govern d’Espanya que declari la Capitalitat com a ‘Esdeveniment d’Excepcional Interés’, per facilitar incentius fiscals a les empreses que contribueixin a la sostenibilitat, ressaltant la importància de la col·laboració amb el sector privat.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.