Burjassot i València es reunixen per a revisar la situació del monument del Pati de Les Sitges

L’Ajuntament de Burjassot, amb el Regidor de Cultura, Javier Naharros, com a representant, ha mantingut recentment una reunió amb el Regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de València, José Luis Moreno, amb el monument del Pati de les Sitges com a objectiu fonamental.

Visita Silos

Tots dos regidors han expressat en la reunió i posterior visita que van fer a les Sitges, “la necessitat de revisar la situació del conjunt arquitectònic del Pati de Les Sitges i la situació en la qual es troba també el conveni de cessió d’ús entre totes dues institucions, ja que l’únic conveni existent i en vigor en l’actualitat es troba obsolet”.

València i Burjassot han expressat a través dels seus representants la idoneïtat de “redactar un nou conveni de cessió d’ús que contemple la realitat actual, que siga beneficiós per a totes dues institucions i que tampoc supose un llast pressupostari, però sobretot, que siga un conveni assumible”.

Un altre punt d’acord també entre tots dos edils és la possibilitat d’accelerar els tràmits mitjançant alguna mena de protocol amb Patrimoni i Generalitat que “ens deixe treballar amb més fluïdesa quant a labors de manteniment es referix, ja que fer la més mínima o bàsica intervenció en Les Sitges es dilata molt en el temps”.

La visita i l’entrevista ha donat els seus fruits positius i els tècnics municipals de tots dos Ajuntaments ja estan treballant en la redacció d’un nou text per al conveni que siga assumible per totes dues administracions, la redacció d’un protocol d’actuació que siga més fluid, i una memòria valorada de les accions més urgents a realitzar.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.