Polinyà Íntim enceta demà la seua 7a edició amb la família com a eix central

El Festival Polinyà Íntim inaugura divendres 18 la setena edició, que aprofundirà sobre el tema de la família des de diferents disciplines artístiques.

Les arts escèniques ocuparan durant tres dies espais singulars de Polinyà del Xúquer en una programació que convida a redescobrir el valor de les nostres arrels.

El festival obrirà el teló a les 20:00h en el Centre Cultural Ausiàs March amb ‘Valparaíso’, de les companyies Dacsa Produccions i La Penúltima Teatre. A més, els més xicotets de la casa podran gaudir de la ‘Nit a la Biblioteca’, una nit màgica de contes i jocs.

El dissabte 19 a les 10:30h es farà el recorregut guiat “Passejant Polinyà”. A la vesprada, a la Casa Rectoral, es presentaran dos obres: ‘De la raó viurem’ a les 18:00h i 19:00h, i ‘Objetuario’ a les 18:00h i 19:30h. A la nit, l’espectacle de carrer ‘Olea’ combinarà música, dansa, foc i poesia a la Plaça Major. El festival finalitzarà diumenge 20 amb la comèdia ‘Duty Free’ de Polinyam Teatre, que es representarà en la Llar dels Jubilats a les 18:30h, 19:30h i 20:30h.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.