Reconeixement del 9 d’Octubre a Catarroja

El plenari de la Llotgeta ha sigut l’escenari de les distincions del 9 d’Octubre, en el qual s’ha homenatjat figures destacades com l’editor Vicent Olmos, la mestra María José Selma, i dos entitats esportives locals: el Catarroja CF i el bàsquet de Catarroja.

L’acte ha reconegut el treball i la contribució d’aquestes persones i col·lectius al desenvolupament cultural, educatiu i esportiu del municipi.

La regidora de Cultura, Dolors Gimeno, ha ressaltat el compromís cívic, cultural i democràtic de Vicent Olmos i María José Selma, destacant la seua tasca a favor de la llengua i la cultura. A més, ha volgut agrair el paper de les entitats esportives, que amb la seua trajectòria dignifiquen l’esport local, mantenint viu l’esperit col·lectiu que defineix la comunitat de Catarroja.

Aquest reconeixement és un reflex del compromís de Catarroja amb la seua identitat cultural i esportiva, destacant el valor de les persones i organitzacions que fan créixer el poble en àmbits fonamentals com l’educació, la cultura i l’esport.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.